20/7-19 Komo Rally Sprint

Åkte dagen innan för att slippa stojet på tävlingsdagen . Det blev grillat ihop med den danske grannen i depån, Erik Borells team.

Tävlingsdag och bästa tänkbara förutsättningar, varmt ,torrt och inget tvivel om valet av däck.Tävlingen började med tids/startordnings kval där man kör endast ett varv på banan ca: 1,20 min och där efter startar Heat 1 med långsammaste deltagare först . Varje heat består av 3 varv.  Ett mycket bra system för att få flyt i tävlingen. Av de tre första heaten som kördes användes de 2st snabbaste heaten ihop med heat 4 för att få slut tiden. Med bara ett misstag som kunde gått åt h-e ( se bild ) vid hoppet så slutade vi på en 13:e plats totalt och 1:a i klassen. Är riktigt nöjd med körningen idag. Resultat lista finns på  www.rallyresult.dk och youtube klipp  "KOMO rallysprint 2019".

Efter tävlingen och prisutdelningen åkte vi till våra goda vänner Kenneth och Mille Pedersen i KP Motorsport för att "hygge oss " med grill och ÖL.